Retourbeleid

Retour voorwaarden

Helaas voldoet het product niet aan uw wensen of is het bijvoorbeeld de verkeerde maat. In dat geval kunt u via dezelfde pagina als de Track and Trace pagina de producten retourneren. U kunt direct naar deze pagina gaan door hier te klikken en de Track and Trace code/barcode op deze pagina in te voeren. Enkele voorwaarden zijn dat u het product(en) binnen 14 dagen na ontvangst retourneert in nieuw staat. Dit betekent ongebruikt, gewassen, etc. 

Retourkosten

Om onnodig retourneren te voorkomen en daarmee de last voor het milieu te verminderen vragen wij een vergoeding voor retours. De retourkosten zijn gelijk aan de kosten voor verzending.

Omruilen

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om producten om te ruilen.

Retour stappen

Nadat u uw retour hebt aangemeld op de retourpagina en de retourkosten hebt betaald krijgt een een retour label in de mail. U kunt deze op het pakket plakken en vervolgens kunt u het pakket via PostNL versturen bij één van de PostNL verstuurpunten. Zie PostNL punten.

Restitutie

Op het moment dat de artikelen door Festivales zijn ontvangen en gecontroleerd, wordt het geld terug gestort. Dit kan (afhankelijk van uw bank) enkele werkdagen in beslag nemen. Het geld wordt zo snel mogelijk teruggestort op de gebruikte rekening via de gebruikte betalingsmethode. De verzendkosten worden niet gerestitueerd.